De laatste grote gezamenlijke reünie van Trevianum, College Sittard en Serviam dateert alweer van 2006. Het twintig jarig bestaan van Trevianum is dan ook een mooie mijlpaal om opnieuw een dergelijk gezellig evenement te organiseren.
Het schoolgebouw aan de Bradleystraat-Havikstraat zal als feestlocatie dienen voor alle reünisten.

Programma

In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit:

 

Middagprogramma

Vanaf 14.00 uur tot 18.30 uur staat het schoolgebouw open voor de reünisten die zich hebben aangemeld. Er is gelegenheid genoeg om bij een hapje en een drankje bij te kletsen en oud-docenten te ontmoeten. De oud-leerlingen van een jaargang kunnen elkaar ontmoeten in daarvoor aangewezen ruimtes. De reünisten die zich ook voor het avondprogramma hebben aangemeld kunnen aan het eind van het middagprogramma meteen door naar het feestpaviljoen.

 

Avondprogramma

De grote, gezamenlijke feestavond begint om 19.00 uur in het feestpaviljoen bij Trevianum. Hier kan op de tonen van livemuziek worden gedanst en is er volop gelegenheid om verder bij te praten. Voor de feestavond hebben we een liveband gecontracteerd, de Big Band Time Out (www.bbtimeout.nl). Deze band speelt samen met de Coronas. Wilt u alvast een voorproefje van de Coronas, klik dan hier.

De feestavond is om 0.30 uur afgelopen.

Na inschrijving ontvangt u drie weken voor de reünie meer informatie over de organisatie en het programma. Dit zal ook via deze site gecommuniceerd worden.

Catering

Er is royaal gelegenheid om de inwendige mens te versterken. Zowel op de locatie Bradleystraat als op de locatie Havikstraat en bij het feestpaviljoen staan horecagelegenheden waar de reünisten kunnen eten. Dat kan vanaf 15.00 uur tot het einde van het avondprogramma.