Veelgestelde vragen

Algemeen

Er is natuurlijk alle gelegenheid om ook oud-collega’s te ontmoeten, maar er is geen aparte bijeenkomst georganiseerd.

In verband met wet- en regelgeving is het de organisatie van de reünie helaas niet geoorloofd een lijst te publiceren van deelnemers. Via onderstaande link kunt u via Facebook wel beperkte informatie achterhalen betreffende deelnemers. U dient dan wel te beschikken over een eigen Facebook account.

Klik hier voor de link

Deelname aan het dagprogramma kost € 5,00. Het programma vindt plaats in het schoolgebouw. Voor dit bedrag krijgt men het reünieboek en een gratis consumptie (koffie en thee).

Een kaartje voor het avondprogramma kost € 17,50. Het reüniefeest vindt plaats in een groot feestpaviljoen. Voor de feestavond hebben we een liveband gecontracteerd, de Big Band Time Out (http://www.bbtimeout.nl/). De kosten voor feestpaviljoen en livemuziek bepalen de hoogte van de entreeprijs. Elke deelnemer aan het avondprogramma krijgt dus een avond aangeboden in een stijlvolle omgeving, met goede muziek. Bij de entreeprijs inbegrepen is het reünieboek. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

Iedereen kan (alleen) zichzelf aanmelden via de officiële weg https://reunie-trevianum.nl/

Als u geen internet heeft, of geen Ideal dan kunt u ook tegen contante betaling een kaartje kopen aan de balie van het Trevianumgebouw aan de Bradleystraat.

Indien er nog kaarten beschikbaar zijn, is er een dagkassa.

Bereikbaarheid en parkeren

Deelnemers aan de reünie wordt om te beginnen geadviseerd gebruik te maken van het openbaar vervoer of zich te laten brengen.

Voor wie toch met de auto wil of moet komen hebben we ruime parkeermogelijkheden: er zijn 1400 parkeerplaatsen, verdeeld over vier locaties. Deze liggen alle op loopafstand van Trevianum

Ook aan sportieve reünisten is gedacht. Er zijn zo’n 1000 bewaakte parkeerplaatsen voor fietsen in de fietskelder van de locatie Havikstraat van Trevianum.

Voorafgaand aan de reünie wordt er via deze website gecommuniceerd over de aanrijroute en parkeermogelijkheden.